Samen sterk, samen beter

LOG IN

Beveiligde e-mail Franciscus Gasthuis & Vlietland

Bricht van: Team Transmurale Samenwerking Franciscus Gasthuis & Vlietland

Het veilig versturen en ontvangen van privacygevoelige informatie is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van patiënten. Om deze reden wil Franciscus Gasthuis & Vlietland het gebruik van de fax uitfaseren en gebruik gaan maken van beveiligde e-mail voor het veilig versturen van berichten.  

Franciscus Gasthuis & Vlietland maakt gebruik van ZorgMail; alle e-mailadressen die eindigen op @franciscus.nl zijn beveiligd via ZorgMail. Indien uw domeinnaam ook beveiligd is via ZorgMail, of u heeft een e-mailadres dat eindigt op @zorgmail.nl, dan kunt u direct veilig mailen naar ons ziekenhuis. Indien u dit niet heeft kunt u uiteraard wel naar ons mailen maar bent u zelf verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een beveiligde verbinding.

In het besloten gedeelte van deze website treft u een overzicht aan van e-mailadressen van de poliklinieken waar veilig naar gemaild kan worden. De e-mailadressen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het toezenden van verslagen, opvragen van uitslagen of voor het stellen van (niet-spoed) vragen. In het overzicht staan de specialismen die per 1 juli 2019 via veilige e-mail te benaderen zijn.

Het verzoek is om de e-mailadressen uitsluitend te gebruiken voor berichtenverkeer tussen zorgprofessionals en deze niet verder te verspreiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lieke Visser-Klein Haar, adviseur Transmurale Samenwerking, via onderstaande gegevens.

Team Transmurale Samenwerking
transmuraal@francisus.nl
010-8934730

Copyright Zela - Toscani - We Create 2012

Beste gebruiker,

Vul onderstaand uw gegevens in om toegang te krijgen tot uw eigen pagina, het wijzigigen van uw gegevens en het downloaden van documenten.