Samen sterk, samen beter

LOG IN

Medische noodzaak

Na een bezoek bij DSW en VWS, willen we graag een indicatie krijgen van de hoeveelheid recepten die wij in de apotheek ontvangen, waarbij Medische Noodzaak door de arts is vermeld op het recept (met de hand, voorgedrukt, met stempel, of electronisch er bij geschreven).

Om hier een indicatie van te krijgen, willen we jullie vragen van alle recepten met Medische Noodzaak in het vierde kwartaal een foto te maken en deze foto, zonder patiëntgegevens!! te mailen naar zelasecretatiaat@gmail.com of via Siilo naar Aris Prins.

LET OP, dit geldt voor alle recepten, het maakt niet uit of de Medische Noodzaak daadwerkelijk gehonoreerd is en het maakt ook niet uit waar de patiënt verzekerd is.

Ter verheldering wel graag op het recept vermelden:

WENS: wens patiënt, dwz als het gehonoreerd op basis van een arts die overstag gegaan is, zonder echt Medische Noodzaak, dus onder (al dan niet zachte / gewoon van het gezeur af willen zijn) "dwang"

M.N.: als het gehonoreerd is vanwege een echte Medische Noodzaak

NEE : als het niet gehonoreerd is

DSW wil op deze manier duidelijk de vervuilers in het systeem boven water krijgen en deze gericht aanpakken. 

VWS wil een beeld krijgen van de hoeveelheid in vergelijking tot de daadwerkelijke honorering en hoeveel Medische Noodzaak daadwerkelijk Medische Noodzaak is.

Bij voorbaat heel erg bedankt voor jullie medewerking!!!

Copyright Zela - Toscani - We Create 2012

Beste gebruiker,

Vul onderstaand uw gegevens in om toegang te krijgen tot uw eigen pagina, het wijzigigen van uw gegevens en het downloaden van documenten.