Samen sterk, samen beter

LOG IN

Siilo

Om veilig, snel een eenvoudig met elkaar te communiceren, is in onze regio Siilo als één van de communicatiemiddelen gekozen. Siilo werkt net als WhatsApp, maar dan veilig. In Siilo is voor alle zorgverleners uit de regio DWO/NWN een besloten “transmuraal communicatieplatform” gemaakt. 

Als u zich hiervoor aanmeldt, kunt u zorgverleners eenvoudig bereiken. Ook kunt u in het platform meer informatie zien van de zorgverleners dan in het algemene Siilo netwerk. U kunt, mits gevuld, zien waar iemand werkt en op welke dagen. U kunt de specialisaties zien en veel meer. Aansluiten bij het platform heeft dus voordelen. Veel zorgverleners in onze regio maken er al gebruik van en hebben positieve ervaringen.

Lid worden van het transmuraal platform?

U kunt zich aanmelden voor het transmuraal platform in Siilo door een e-mail te sturen aan ICT@ZEL.nl met uw naam, functie en uw mobiele nummer.

U ontvangt een bericht als u bent toegevoegd aan het besloten transmurale platform. Binnen het platform raden wij u aan uw profiel aan te vullen met persoonlijke gegevens zoals uw werkdagen, uw interne directe telefoonnummer en een profielfoto. Hierdoor kunnen andere gebruikers beter zien of ze met de juiste persoon communiceren.

Copyright Zela - Toscani - We Create 2012

Beste gebruiker,

Vul onderstaand uw gegevens in om toegang te krijgen tot uw eigen pagina, het wijzigigen van uw gegevens en het downloaden van documenten.